Max genoten

Trijan

Even leek het virus niet te bestaan,
strategie is onvoorspelbaar, safety car is gevaar,
daarna volgde ruimbaan.

Snelheid die het virus niet kon volgen,
de winst was Corona proof, meer dan anderhalve meter was de troef,
de tegenstander was verbolgen.

Met protest zocht Mercedes de randen,
Mad max speelde het hard, de tegenstander raakte verward,
hij zegevierde op softe banden.

Ineens waren er duizenden fans,
één oranje gloed, een enkeling met blauw bloed,
elkaar omhelzend in diepe trans.

Van deze boost heeft ons land genoten,
restricties voelen even niet als last, Max haalde alles uit de kast,
van zo’n doorzetter hebben wij Max genoten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 15-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Trijan (Actief sinds: 22-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Max genoten’ van Trijan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.