LAAT U DAT LIGGEN MEVROUW !!!

Dichterbijblij

LAAT U DAT
LIGGEN
MEVROUW !!!

De heer accountant
nam het met
door elkaar gooien,
niet al te nauw !!!

Een correctie, kunstig,
door mijn 2-lingziel-vrouw

In paniek
toen
dat repliek !!!

Wel altijd
veel lachen
met hem !!!
Als tegenhanger
van chagrijnige
belasting-rem !!!

Jong overleden !!
Indrukwekkend,
ontsnappend,
in humor
tot op heden !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 06-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd en opgeschreven 6 augustus 2021. De tijd vliegt, alsof 40 jaar geleden nu liegt !!!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘LAAT U DAT LIGGEN MEVROUW !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.