INLOGGEN
«»

HET NAAMS - GEDICHT

De M die staat voor MICHEL , want dat is hoe ik heet !
De I dat is een klinker die je niet zo gauw vergeet !
De C wel die is lastig , want die plaats je niet zo gauw !
De H dat is een letter , waar ik ontzettend veel van hou !
De E die is heel lekker en word geroemd om de smaak !
De. L die staat voor liefde , als ik een gedicht daar over maak !

De R dat is een rotzak , die roept mijn achternaam !
De I die hebben we al gehad , dus die kan beter gaan !
De E word ook vervelend , want ook die is al geweest !
De T die staat voor tranen als de tuiten zijn geweest !
De B die is gebonden als de schrijver zijn boek signeert !
De R dat is die rotzak weer die me totaal niet interesseerd !
De O die zegt , het is Over !
De E schreeuwt , het Einde is in zicht !
De K komt ook nog uit de Koker en stopt dit NAAMS - GEDICHT !

UIT

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Michel Rietbroek
Actief sinds: 26-12-2017Informatie bij het gedicht:

ALS ODE EN ALS EERBETOON , OVER MIJN EIGEN NAAM ! VOOR AL DIE JONGE SCHRIJVERS , ZONDER ROEM OF FAAM ! GESCHREVEN EN BEDACHT DOOR MICHEL RIETBROEK 09 01 2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘HET NAAMS - GEDICHT ’ van Michel Rietbroek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.