sticht eens vrede

Ies 't Hart

Ik hoopte op vrede
Bereikt door rede
Ga geen oorlog beginnen
Met vrede valt meer te winnen
Doe elkaar geen kwaad
Vraag elkaar om raad
Respecteer elkaar
Dan ben je gauw klaar

Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Vrede is een gemeenschappelijk belang .Zo kan welvaart gedijen.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘sticht eens vrede’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.