Bericht van boven

Trijan

Niet bij jullie zijn,
Doet uiteraard pijn,
Van boven kijk ik toe,
Daar geniet ik van jullie en wordt nimmer moe,
Jullie hebben een eigen levenspad,
En dat loopt niet altijd glad,
Ik ben ervan overtuigd dat jullie zullen slagen
En in gedachten mag je mij altijd om hulp vragen,
De kleintjes zien is een hemels feest,
Op afstand geniet ik misschien wel het meest,
Wees er altijd voor elkaar,
En zoek bij elkaar de juiste snaar,
Ik leef voor altijd voort in jullie geest,
Of ik nooit ben weggeweest.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Trijan (Actief sinds: 22-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bericht van boven’ van Trijan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.