Nieuw begin

André

Mocht jij mij toch gaan verlaten,
ga dan snel en zonder smart.
Niets zal jij hier achterlaten,
behalve wat sporen in mijn hart.

Maar zal jij je ooit nog eens bezinnen,
kom bij mij terug en pleng een traan.
Ik zal je opnieuw en fris beminnen.
We beginnen gewoon van voren af aan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

André (Actief sinds: 30-04-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nieuw begin’ van André zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.