Dichter Layla borsboom

Actief sinds 11-01-2016
Totaal aantal geplaatste gedichten 1
Waarvan dit jaar 0
Waarvan deze maand 0
Over mij Ik ben 16 jaar en mijn passie ligt in schrijven.
Als ik me rot voel,uit ik dat graag in een verhaal of gedicht. Helaas gooi ik dat meestal weg of raak het kwijt.
Dus heb ik besloten om me aan te melden op deze site, zodat mensen mijn gedichten kunnen lezen en beoordelen.
Hopelijk hebben jullie veel leesplezier aan mijn gedichten en heb ik veel aan jullie feedback.

Lieve groet!

Geplaatste gedichten

TitelRubriekBeoordeling (gemiddeld)Datum inzendingActies
verdrietVerdriet0.02016-01-11 Bekijk