verdriet

Layla borsboom

Soms doet het pijn om naar het verleden te kijken,
En valt het leven niet meer te begrijpen.
Dan zou je omkomen in je verdriet,
En zie je de mooie kant van het leven even niet.
Dan zou je voor altijd je ogen willen sluiten,
Zodat je maar geen gevoelens meer hoeft te uiten.
Maar bedenk, dat er betere tijden komen na alle pijn.
want na regen komt ook altijd zonneschijn.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Layla borsboom (Actief sinds: 11-01-2016)

Informatie bij het gedicht

11-01-2016

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘verdriet’ van Layla borsboom zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.