Dichter Wees Wilfried

Actief sinds 26-08-2022
Totaal aantal geplaatste gedichten 1
Waarvan dit jaar 0
Waarvan deze maand 0
Eigen website neen
Eigen website (2) neen
Over mij Dag iedereen
Ben Wees Wilfried van Dendermonde
Begonnen nog niet lang geleden met gedichtjes schrijven
ik zal met de tijd hoop ik nog verbeteren
Dag allemaal

Geplaatste gedichten

TitelRubriekBeoordeling (gemiddeld)Datum inzendingActies
NUTTELOOSZinloos geweld8.02023-04-27 Bekijk