Balsemend refrein

Joris Olivier

Balsemend refrein

Na meer dan vijftig jaar
voel ik nog steeds die kriebels waar
ik jou in gedachten zie,
jij blijft de belle époque dans ma vie.

Na bijna een decennium jij ging,
nog altijd jouw zijn bezing.
Als herinnering blijf je hier,
een saudade in een dood delier.

Jouw blik, jouw lach, jouw zijn,
vormt een balsemend refrein,
keer op keer de kop opsteekt,
steeds weer in mij herleeft.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 08-11-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Balsemend refrein’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.