Kille lakens

Joris Olivier

Kille lakens

Mijn liefdesleven van voorheen
is nadat jij van mij verdween
niet meer wat het is geweest,
is nu ‘n uitgedoofd liefdesfeest.

Mijn bed is nu leeg zonder jou,
onder kille lakens heerst de kou.
Ik mis daar zo jouw warme lijf,
ik in ‘t kille bed lang wakker blijf.

Het wachten tot de ochtendstond
duurt lang, wetend dat jij niet komt.
Een nieuwe lange lege dag breekt aan
in eenzame leegte zonder jouw bestaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 25-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Informatie bij het gedicht

rouwgedicht

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kille lakens’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.