In leegte zijn

Joris Olivier

In leegte zijn

Ik kan jou niet vergeten,
al ben jij hier al lange niet.
Je leegte vult mijn herinnering,
brengt steeds opnieuw verdriet.

Het leven gaat door zonder jou,
jij komt hier lijflijk niet in voor,
alleen de schaduw van je zijn
blijft, al is’t alleen maar schijn.

Op de vleugels van de tijd,
wiek ik henen, somtijds weer,
je schaduw overschaduwt mijn zijn,
de kans op je weerzien miniem klein.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 23-10-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In leegte zijn’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.