STOP ??!

Dichterbijblij

STOP ??!

Slaat nergens op !!
Rust en inspanning,
volgen elkaar eindeloos,
in Liefde-harteklop !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 26-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

De oneindigheid is niet tegen te houden ! In onophoudelijke ruiling gaat het leven gestadig verder ! Probeer te begrijpen dat het leven alleen (door) leven kan en wil ! Dat dit beperkt zichtbaar is, wil niet zeggen dat het niet gebeurt ! Door tunnelvisie is beperkt het leven zichtbaar ! Bij verruiming van het bewustzijn wordt alles zichtbaarder !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘STOP ??!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.