Levenslust

Roodbloed

Levenslucht  tekort aan Levenslucht
de aarde volledig bevrucht
verstrooit met woning
dieren zijn er van gevlucht
ooit schreeuwde het hier van levenslucht
nu enkel stooisels dieren zijn ervan gevlucht.

Welkom in dit gerucht
enkel dieren in dozen zonder vrijheid en levenslust.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roodbloed (Actief sinds: 15-03-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Levenslust ’ van Roodbloed zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.