Die mysterieuze planeet.

Willem Bernardus Tijssen

Wanneer ik buiten wandel
in de vroege ochtend of late avond
zie ik je in de verte staan
en geniet van je aanwezigheid.

Af en toe lijkt het of dat je jezelf schaamt.
Kruip je weg, ben je niet helemaal zichtbaar.
Maar dat is toch nergens voor nodig.
Ik geniet van je volle ronding.

Want jij maakt het spannend in het donker.
Bent een wonderschoon stuk natuur.
Een grote mysterieuze planeet
die voor velen erg inspirerend is.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 03-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Die mysterieuze planeet.’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.