Pijnlijk

Petra Groeneveld

Ja ik heb het over misdaad
die al jaren speelt
Zoveel hoogverraad
mijn hart is zo verdeeld
Meer dan veertig jaar mijn telefoon gehackt
de laatste keer was het goed raak
Maar door het nieuws is het iets geheeld
Ik begreep wel dat kwam door die doofpotaffaire
die niet open mocht
Helaas was en ben ik de pineut
en werd ik zelfs door mooraanslagen bezocht
Vanmorgen kwam het op het nieuws
jaren lang heeft de politie telefoons gehackt opengebroken
van criminele, ja dat was mijn ex-man een ex politieman
die iets wist van zijn meerdere
Hij heeft moeten zweren dat hij ze niet verraden zou
en ik ? O wat stond ik in de kou
Het is een schrale troost dat ik nu weet hoe dat het komt
ik ben mijn zorgen bij de Heer
Hij helpt mij en redt mij keer op keer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Ik weet dat het nooit zal worden opgelost en dat ik er mee moet leven zoals ze in 2010 bij Slachtofferhulp gezegd hebben.Maar de telefoon is nu een nachtmerrie voor mij.Ik wil geen wraak en ook geen schade vergoeding.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Pijnlijk’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.