Ik wilde dat het kon

H.L.

 Ik wilde dat ik terug gaan kon,
 jij was in mijn leven de zon.
 Jij gaf licht en maakte mij blij,
 tot het moment dat je 't zei.
 je zei dat het over was,
 tegen de kou die toen door mij stroomde helpt geen jas.
 Nu heb je nieuwe tekst, een nieuw gedicht,
 en ik ben weer voor je gezwicht.
 Jij wil mij niet meer,
 jij hoopt op een andere keer.
 Ik wil je laten gaan,
 ieder zijn eigen baan.
 Maar ik blijf van je houden,
 jij bent en blijft de gouden!
 Jij bent voor mij de ware,
 'k zal m'n hart voor jou beware.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

H.L. (Actief sinds: 19-04-2014)

Informatie bij het gedicht

Ik las je gedicht en dit wil ik erop zeggen.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik wilde dat het kon’ van H.L. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.