jij en ik

summerblondje

 zonder jou is het stil
 dan fluiten de vogels niet
 dan schijnt de zon niet door de bomen
 dan is het rond mij kil

 zonder jou kan ik niet verder leven
 zonder jou in mijn leven
 nee daar durf ik niet aan te denken
 ik wil jou al mijn liefde schenken

 mijn hart heb je al gestolen
 op de tijd waar ik het niet wist
 je had het veilig in je handen
 koesterend in je hart

 zonder jou is er geen wij
 zonder jou aan mij zij
 vergaat mijn wereld
 en sta ik alleen

 blijf bij mij
 houd mij vast
 en beloof nooit meer weg te gaan
 jij bent mijn licht in het donker

 jij bent het waar ik op heb gewacht
 ook al is het soms anders
 denk dan aan deze woorden
 dit is de waarheid
 het komt regelrecht uit me hart

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘jij en ik’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.