Passen in het zand

wil melker

 verdwaald
 in niemandsland
 groette mijn hand

 de wolken in
 hun door de wind
 bijeen geveegd verband

 lege einders
 keken terug zonder
 de ogen neer te slaan

 en voeten maten
 passen in het zand
 zonder te gaan

 mijn menselijkheid
 had afgedaan
 werd niet gevoed

 toch heb ik jou
 ontmoet in niemandsland
 mijn broeder jij maakt alles goed

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Passen in het zand’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.