Lange benen dromen

wil melker

 hakken tikken
 etalages schrikken
 als jij spiegelt
 in hun glas

 rode koppen
 achter blonde lokken
 handen in de zak
 schande in het grijze pak

 ogen die weloverwogen
 zoeken naar een warm entree
 blikken die iets zachts begeren
 worden hard in reageren

 ze zien het slanke lijf
 de lange benen dromen
 vergeten eeuwig trouw
 laten zo de spanning komen

 voordat het spelen kan beginnen
 wendt ze abrupt haar pas
 ze schudt haar stalkers lachend af
 gaat vlug een winkel binnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

17/11/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lange benen dromen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.