Het dansen is eruit

wil melker

 je loopt met vleugels
 en je lacht
 de wereld is je vlinder
 die vliegt
 in al zijn kleurenpracht
 je voeten zijn wel
 zwaarder dan je dacht

 je zet ze
 niet verkeerd
 maar recht vooruit
 toch voelt het stroever
 het dansen is eruit
 soms ga je onderuit over
 drempeltjes van vroeger

 ik reik je de hand
 laat je weer vliegen
 ontplooi je maar er is
 niets meer te liegen
 want je bent vrij
 kies voor jezelf en
 een beetje voor mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het dansen is eruit’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.