Samenvatting

Jan Balans

De levensgang
lijkt vaak best lang.
Soms zijn we bang,
Waar al niet van?

Als dingen leuk zijn
voelen we ons fijn.
Een stijgende lijn
zoekt men zonder eind.

Veel dingen zijn minder
en zorgen voor hinder.
Zelfs een mooie kínder-
tijd komt met gedonder.

Regels zijn er wel te geven,
maar verschillend is elk leven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 10-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jan Balans (Actief sinds: 24-03-2021)

Informatie bij het gedicht

09-07-2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Samenvatting’ van Jan Balans zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.