Je weet eigenlijk nooit zeker

Gaytrie Ramadhin

Je weet het eigenlijk nooit zeker
hoe goed de mensen
in jouw omgeving zijn
Tot dat zij jou
hun streken laten zien
die rechtstreeks van
de duivel afkomstig zijn
Als je het eenmaal hebt meegemaakt
zal je het niet anders
kunnen omschrijven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je weet eigenlijk nooit zeker’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.