Een roze bril

Gertjan van der Kraan

Een roze bril

Als we door een roze bril kijken
Dan zal toch eerdaags blijken
Dat de werkelijkheid anders is
En ervaren het dan als een gemis
Maar hangt het roze aan de muur
Dan blijft het roze, puur natuur
Met of zonder een roze bril
Het is maar of je dit zelf wel wil

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

Gedicht bij een schilderij van een Flamingo

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een roze bril’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.