INLOGGEN
«»

Clerus

Pius zocht in zijn dressing een nieuw habijt
voor straks, iets voor bij het ontbijt
hij twijfelde tussen purper en mauve, of lila en paars
het moest passen bij de kleur van de kaars
en 't moest losjes zitten
voor straks
bij zijn afspraak met de keukenmeid.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Clerus’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.