Oud

Ies 't Hart

Wetenschappers kregen het voor elkaar
Met deze pil wordt u duizend jaar
Dat is een heel lang leven
Dat wordt zomaar gegeven
Wat moet je doen al die tijd
Het is zowaar een eeuwigheid

Hoe lang moet je wel werken
We horen allemaal bij de sterken
Vijfhonderd jaar werken in een bedrijf
Lief en leed delen met je eigen wijf
Vakantie :misschien wel een jaar op reis
Als je zeshonderd bent word je dan al grijs

Blijft het leven spannend
Gebeurd er steeds hetzelfde op het eind
Wat gaat er met ons gebeuren
Neem die pil en stop met zeuren
Duizend jaar zult u leven
U kunt ontzettend veel beleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

In onze stoutste dromen fantaseren we over een eeuwig,of heel lang leven. Is dat wel zo leuk. Wellicht zullen we het nooit weten.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Oud’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.