Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

Geef nooit op

Geef nooit op
het kwade te bestrijden
Voor mensen die
door het onrecht
en de leugens
die hun worden aangedaan
verdrietig lijden
Laat de hoop op
eerlijkheid
niet verdwijnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020
Informatie bij het gedicht:

Het is schrikbarend als je het nieuws ziet mensen zo heel veel worden aangedaan met onrecht en leugens te maken hebben. Er wordt van alles belooft maar wordt niet nagekomen. Eerlijkheid is ver te zoeken. Een eed af leggen of beloven dat men naar waarheid dingen zegt niets. Een leugentje ? Christelijk maakt ook niet uit. .
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geef nooit op’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.