Vanbinnen

Leven

Als volwassen met een verleden
Pijn vanbinnen
Dag in dag uit
Het raast door mijn kop

Als kind zonder haven
Bang vanbinnen
Dag in dag uit
Krijg ik weer een schop

Als ziel zonder lach
Leeg vanbinnen
Dag in dag uit
Zet ik mijn masker op

Als verdriet zonder traan
Huilen vanbinnen
Dag in dag uit
Al mijn emoties opgepropt

Niet wetend wat komen gaat
Ik wil dat het stopt




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Leven (Actief sinds: 26-01-2024)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vanbinnen’ van Leven zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.