INLOGGEN
«»

Zoals het was

Laat het zijn zoals het was
De schemering boven het gemaaide gras
Het zonlicht weerspiegeld in de plas
De muggen dansend boven het moeras
De gele kleur van het gewas,
Het voelt hier alsof het pas
Zo is geweest zoals het was

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Antigoon
Actief sinds: 27-07-2015Informatie bij het gedicht:

De uiterwaarden van de Waal op een nazomerse dag. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zoals het was’ van Antigoon zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.