De verre oudheid in Egypte

Dakoyria

Ik kan werkelijk mateloos genieten van wat de
t.v me nu weer biedt... Zomaar in een gestolen
uurtje; Egypte in de verre oudheid in het
verschiet

Een getoond crematorium van 2600 jaar
geleden! Knappe koppen zijn aan het woord
Nog nauwelijks te herkennen mummificaties
superarcheologen krijgen het laatste woord

Aan de hand van minimale resten veel kunnen
duiden en traceren... Wat een vak! Om eindeloos
in door te leren, op jouw dooie gemak in de
huidige tijdsspanne. Zomaar op een buitenlands
t.v.-kanaal, waar zoveel kennis en wijsheid uit
sprak.

Dakoyria, 4 februari 2024.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 04-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Onvoorspelbaar wat zenders als National Geografic, Discovery enz. ons allemaal niet bieden Wat je noemt voor ieder wat wils Soms maak ik daar dankbaar gebruik van en met de ondertiteling komt het ook goed.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De verre oudheid in Egypte’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.