Rare vormen

Vrouwke

Rare vormen

een cirkel in een driehoek
een vierkant met een een ruit
ze draaien om elkaar heen
de zeshoek en de rechthoek
het is een samenspel
waarvan ik niet verveel.

================wiskundige vormen=============

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

juli 2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Rare vormen’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.