Borderliner

Miss.red

‘Zij’,
Ver en toch nabij.
Het licht en de duisternis,
Zoekend naar de weg uit het ‘borderline persoonlijkheidsstoornis’.

Aantrekken en afstoten,
De duisternis waarin ze zich voelt opgesloten.
Verlangend naar hetgeen wat haar angst opjaagt,
Verbinding die haar continue uitdaagt.

Relaties die komen en gaan,
Een leegte in haar hart, die maar blijft bestaan.
Tranen die vallen, maar niet gezien worden,
Waar zijn de wegwijsborden?

Angst voor verlating,
Angst voor toenadering.
Overweldigende emoties, zo intens,
Maar ook ‘zij’, is maar een mens.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Miss.red (Actief sinds: 06-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Borderliner’ van Miss.red zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.