Haren knippen? Eenheidsworst?

Dakoyria

De tamelijk oude hoofdharen zijn nogal standaard
geknipt... Wél volop in de mode zijnd, voor iedereen
zomaar geschikt?
Fantaseer hier de familie Doorsnee, in woord en
gebaar, de outfit die ook vrijwel altijd klopt

Eigen individualiteit grotendeels ingeleverd maar?
Ik haat persoonlijk die eenheidsworst, die de doorsnee
kapper typeert... Was het aloude permanentje vroeger
het dan wél? Nou nee ,inmiddels toch wel het een en
ander geleerd!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Haren knippen? Eenheidsworst?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.