Jezelf in je eigen 'hol' opsluiten

Dakoyria

De meeste niet-werkenden sluiten zich nu op
in hun 'hol', nog altijd beter dan de temperatuur
buiten Die sloeg tamelijk op hol.....

Een koel biertje of een glas water bij de hand
Mogelijk ook wel een puzzel of boek om je wat
te vermaken

in dit vooralsnog uiterst luie, lome maar toch
ook verrukkelijke land!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jezelf in je eigen 'hol' opsluiten’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.