INLOGGEN
«»

Als haarfeest

als haarfeest


je haar
piekt niet meer
nu het herfstig
is gesneden in
een schitterende
mĂȘlee van
lichtend grijs
en het nog
zomers opgelichte
blonde bruin

het is de
nonchalante val
die vitaal jeugdige
krachten genereert
volume geeft en
in haar speelse
eigenwijze tijd
wat kleine
lieve stukjes
hemel presenteert

waar donker
dekkend uit
dichtbij nog de
hoofdhuid raakt
is het netwerkje
een bedje dat
het schitterend
coupe knippen
als haarfeest nog
mogelijkheden geeft


wil melker
20/09/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als haarfeest’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.