INLOGGEN
«»

Een levend boek.


Een levend boek.

De taal van het lichaam, is een rijke bron van informatie,
't kan veel vertellen, met of zonder acceptatie.

Alles wat men toelaat, het lachen of het huilen,
of men krachtig is of kwetsbaar durft te zijn, open of juist zich afsluit,
de geest kan in 't lichaam schuilen.

'T lichaam moet een heel leven mee, niemand snapt het helemaal,
nare ervaringen laten littekens achter, dat alles ontdekt men door de lichaamstaal.

Men doet moeite, lichtgewicht of een last op de schouders,
dragen moet men veel, de taal van het lichaam laat die informatie zien,
aan jou de keus wat men ermee doet, gijzelhouder of volhouder.

Een cocktail waarin men zich een plek veroverd,
als men wil te worden betoverd.


~



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nolofanilo
Actief sinds: 25-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een levend boek.’ van Nolofanilo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.