het mooiste

godschalk ludo

Het mooiste
Het mooiste dat je aan mensen kunt geven,
aandacht, respect, vriendschap, liefde, begrip.
Ja het duurzaamste in een mensen leven.
Het schoonste op deze aarde,
het heeft het meeste waarde.
Het mooiste in een mensenleven,
het mooiste om te krijgen en te geven.
Het mooiste.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-10-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘het mooiste’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.