Echt,beestachtig slecht

Analfabeter

Te ziek,zelfs ik ben sprakeloos,
Er Bestaat geen passende rubriek.
Bang dat ik de verkeerde woordkeuze koos.
Ik ben voor het kuddevolk gek,maar deze wereld is zieker dan ziek !

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 05-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Analfabeter (Actief sinds: 09-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Echt,beestachtig slecht’ van Analfabeter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.