Verlangen te ontvangen

Gertjan van der Kraan

Verlangen te ontvangen

Vaak met het verlangen
Wensen te ontvangen.
Misschien met gedachten
Wat nog staat te wachten
In de zorgen of de pijn.
Maar met Hem te zijn
Geeft steun en kracht.
Bij alles wat nog wacht.
Je wordt door Hem gedragen.
Blijf Hem gewoon vragen.
De uitkomst blijft toch;
Het allerbeste komt nog.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-11-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verlangen te ontvangen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.