Wat zul je teleurgesteld zijn.....

Dakoyria

Ik heb je -ten dele- nu per saldo opgezegd
Aan jouw behoeften kan ik maar gedeeltelijk
voldoen, niet meer in de mate zoals steeds
Zo ongaarne zeg ik je dit; je kunt er immers
niets aan doen.....

Of je het hoe en waarom werkelijk beseft, weet
ik zo net nog niet
Ik word nu heen en weer geslingerd tussen eigen
behoeften en jouw stil verdriet
Niemand heeft er iets aan als ik het helemaal

niet meer red... Het is ook niet zo dat ik je niet meer
mag, maar jou noodgedwongen toch wat opzij zet
Mijn eigen schuldgevoel doet me veel pijn; wat zul
jij meer dan teleurgesteld zijn!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 02-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat zul je teleurgesteld zijn.....’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.