Hulp bij inkopen?

Dakoyria

Stralend belde zij dan bij me aan:
zij had onverwacht een boodschappenmiep
voor me opgedaan!
Zijzelf en haar man komen niet makkelijk
uit huis Oud en ziek, zo kwetsbaar incluis

Ik krijg het even warm van deze lieve
betrokkenheid En zijzelf dan? Ach, haar zoon
verklaarde zich onmiddellijk bereid...
Ik zie nog meer teveel oudjes moe en stram
voorbij gaan

Zij moeten te vaak immers wel en zoeken zich
nog naar naar paracetamol in hun momenteel
op hol geslagen bestaan.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hulp bij inkopen?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.