Slow dansen

Vrouwke

Slow dansen
brengt mannen het hoofd op hol
ze willen daarna in bed wat lol
Ben je op een feest niet met je vriendje
bedenk dat dan Angelientje
want dan sla je misschien die dans over
en zeg je pas ja bij een discoknaller
dan kan je lekker los dansen en toch sjansen.
Veel plezier op het feest
neem vooral een vriendin mee
het is leuker met zijn twee.
Natuurlijk is een man mee het beste
"beter voor je ego" zegt tante Celeste.
Nou, heb veel plezier
dansen is optimaal vertier.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

augustus 2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Slow dansen’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.