als de avond valt

godschalk ludo

Als de avond valt
Als de avond valt denk ik terug,
de mooiste momenten van mijn dag herbelevend,
achter de rug.
Dan voel ik me goed , zo vederlicht,
Met de lach op mijn gezicht
Als de avond valt.
LG

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-11-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘als de avond valt’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.