Je had de keuze gemaakt

Gaytrie Ramadhin

Je had de keuze gemaakt
om niet voor jezelf op te komen
Tegen de mensen door wie
jouw zuivere hart gepijnigd werd
Maar jij was dapper en degene
die de eer aan zichzelf hield
En respect toonde voor de keuzes
die anderen maakten
om jou te beledigen
Terwijl jij belangeloos en genereus
voor iedereen klaarstond

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je had de keuze gemaakt’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.