droomleven

godschalk ludo

Droomleven

Jij kende de sterkte in mijn hart
Jij gaf me telkens een nieuwe start.
Ons verlangen is gegroeid,
we zijn stilletjes open gebloeid.
Het leven bestaat maar uit een doel.
Samenleven en drijven op de golven
van een heerlijk gevoel.
En aan elkaar willen geven,
de zaligheid van een zoet ,
en vooral gelukkig leven.
Ik hoop dat we mogen vinden , en ontdekken,
de bij elkaar niet ingevulde plekken.
Dat is zo schoon
Of was het maar een droom.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘droomleven’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.