Niet meteen erg in die nepperds!

Dakoyria

Op visite bij leuke kennissen, zie ik plots' in mijn betoog
vol vuur, levensgrote kraaien zitten op het randje van
de balkonmuur...

Onwillekeurig deins ik achteruit: die akelige griezels ook...
Zij verroeren zich echter geen seconde en al gauw lach
ik mezelf uit

Zo nep als het maar zijn kan, maar van een afstandje
gezien...
Wat mensen toch zoal kopen om de mensheid te doen

schrikken! Heel veel gelach om me heen De blik gericht
op de snuit van die beesten Snel erg had je er niet in,
meteen.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 11-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Niet meteen erg in die nepperds!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.