Wild zien

Roel van Ekeris

Turen.
Het landschap afgluren.
Verrekijker paraat.
Zien of er wild staat.

Trillend landschap.
De zon schijnt er knap.
Glinsterende velden van groeiend gras.
Ieder zuchtje wind kwam er van pas.

Heidevlinders zwermen.
Een jonge vos aan het kermen.
Een raaf versus kraai.
De gaai als lawaaipapegaai.

Turen.
Het mag de hele dag duren.
Als sferen van Afrika.
Bestuderen van populatiedynamica.

Roel van Ekeris©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 06-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wild zien’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.