PAARD IS GEEN POLITIE-DIER !!!

Dichterbijblij

PAARD IS
GEEN
POLITIE-
DIER !!!

Noch voor oorlog
of in sportende
zwier !!!

Niet op zijn rug !!!
Graag respect
voor het dierlijke
terug !!!

Menselijk beschaafd,
zich niet aan
dier-ellende,
egoïstisch laaft !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd en opgeschreven 20 februari 2021.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘PAARD IS GEEN POLITIE-DIER !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.