Een wonder

Vrouwke

Een wonder.

Ik ben verliefd op hem
Hee
Hoe groot is de kans
dat hij mij ontdekt
en ziet staan
en dat ik hem beval
en dat hij op me afstapt
omdat hij wat van me wil.
Ik vraag om dat wonder.
Hee Cupid
doe je werk
maak dat hij op me is.


=====een wonder====als hij ook op mij is==========

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

juli 2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een wonder’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.