ZO KAN HET LEVEN ....

Dichterbijblij

ZO KAN
HET LEVEN ....

Lopen !!!
Het lot bezegeld,
door Van Boven !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 20-12-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Van Boven= door het hogere, niet alleen in de letterlijke hoogte ! De almacht is overal in aanwezig en verbonden ! Ieder en alles speelt daarin een rol !! Zinloos bestaat niet !! In moeilijke tijden, met offer brengen, leer je het meest !! Beloning, naargelang dominantie van energie , komt eerder of later. Gegarandeerd ! Ouder, jongere leert !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ZO KAN HET LEVEN ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.